2016 Acatistul de multumire – asculta, multumeste si vei trai ceva deosebit

In spiritul sarbatorii – Invierea Domnului YESHUA (numele original, in ebraica, a lui Iisus) – am urcat pe canalul youtube Ian Ramon, o melodie inaltatoare ca sa iti UMPLI SUFLETUL, CORPUL, INTREAGA TA VIATA cu energia de RECUNOSTINTA!

 

https://youtu.be/HTkxSuSZkH8

 

Foarte bun de pus la masa cu familia ca sa va imbaiati in vibratia Recunostintei.

Desigur iti recomand sa o faci mai des decat o data / an de Paste. Amplifica-ti starea de RECUNOSTINTA zilnic si vei fi constant in LUMINA, BUCURIE si ABUNDENTA!

Daca toti cei care se considera bolnavi ar repeta cate 4 ore/zi acest acatist, cantat din suflet in 1-3luni eu sunt convins ca v-ati vindeca de ORICE!

Din perspectiva mea in spitale ar trebui sa cante non-stop.

Nu este singura modalitate de a genera recunostinta care duce la echilibrarea deplina a corpurilor fizic-emotional-mental-spiritual.  Aceasta melodie este una din multe melodii cu efecte puternic vindecatoare Рalege-o pe cea cu care te simti cel mai bine si fa-o CONSECVENT. Aceasta cantare a lui Marian Moise este foarte puternica pentru ca este cantata cu suflet, din energia inimii.

O alta varianta puternica este mantra OM despre care am mentionat aici in emisiune. Mi-au scris zeci de oameni ca au facut si au avut experiente foarte puternice. Experimenteaza si tu! Nu poti decat sa-ti faci bine ūüôā

De asemenea vreau sa…

Multumesc lui Emanuel Pascu care a postat acest video Acatist de multumire acum 4 ani pe youtube. De la el l-am ascultat si l-am putut incarca pe blog.

Multumim Marian Moise pentru cantarea sa din inima – vocea sa este intr-adevar inaltatoare.

Multumim Sursei Creatoare pentru VIATA, pentru experienta noastra in bogatia Mamei Pamant.

One Response

Adauga opinia sau intrebarea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.