„Am suferit de dureri de picioare foarte puternice, … am reusit sa ma vindec singura, am facut ce mi-a spus Maestrul Ian Ramon. Acum orice problema am … pot sa imi fac practic autovindecarea singura. Ma simt fericita ca reusesc sa ma echilibrez – depind doar de mine.”
Violeta, Programul Vindecare si Reconectare
Bucuresti, Septembrie 2013
„Cuvintele nu pot descrie ce am trait insa pot spune ca dupa Reconectarea cu Ian Ramon am o pace interioara profunda si o mai buna claritate privind scopul si directia Vietii mele.”
Marian, Program Reconectarea
Iasi, Octombrie 2012
„Problema critica nu s-a rezolvat in timpul sesiunii dar la scurt timp dupa, aceasta a disparut complet”
Tudor, Vindecari Reconective
Targu Mures, Martie 2013

Întrebări menite să vă ajute:

1. Ce afecţiuni vă pot fi vindecate prin intermediul Reconectării?

Sistemul medical clasic, presupune stabilirea unui diagnostic şi tratarea simptomelor pe baza unor medicamente, sau prin eliminarea afecţiunii prin tăiere iar de cele mai multe ori cauza spirituală rămâne intactă, aceasta generându-vă în continuare alte afecţiuni.

Spre deosebire de sistemul medical clasic, Reconectarea şi Vindecarea Reconectivă sunt cele mai avansate metode de vindecare prin intermediul cărora veţi interacţiona cu un spectru nou şi complet de Energie, Lumină şi Informaţie care va acţiona în profunzime asupra cauzei reale şi simultan la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual oferindu-vă vindecarea cea mai potrivită pentru Dumneavoastră.

Vindecarea poate lua forma pe care o doriţi sau o formă la care nici nu aţi visat, forma cea mai potrivită pentru Dumneavoastră în acest moment.

Programare rapida Inapoi la meniu

2. Care este diferenţa dintre Reconectare şi Vindecările Reconective?

Vindecările Reconective vă oferă accesul temporar la frecvenţele Reconective cu spectru total de Energie, Lumină şi Informaţie astfel încât Dumneavoastră să trăiţi o vindecare.

Reconectarea vă oferă accesul permanent la sursa de Vindecare Reconectivă cu spectru total, astfel încât tot restul vieţii Dumneavoastră să vă puteţi bucura de efectul vindecător.

Deşi are o valoare mai mare, Programul 3 Vindecări Reconective şi Reconectarea este cel recomandat de către Maestrul Ian Ramon întrucât acesta are puterea dovedită de a vă schimba şi transformă viaţa pe care o trăiţi în momentul de faţă. Acesta presupune atât 3 Vindecări Reconective cât şi cele 2 sesiuni de Reconectare.

Programare rapida Inapoi la meniu

3. Ce garanţii de vindecare primiţi ?

Într-un interviu cu Maestrul Ian Ramon din Octombrie 2013, doctorul Eric Pearl a menţionat că TOATE persoanele trăiesc o vindecare dar fiecare în felul său. Cel mai edificator exemplu este cel al doamnei Maria din Timişoara care în Martie 2013 a venit la Maestrul Ian Ramon pentru vindecarea cataractei. În urma celor două sesiuni de Vindecare Reconectivă, aceasta şi-a vindecat însă durerile insuportabile de spate care nu îi permiteau de câţiva ani să aibă un somn odihnitor.

Vindecarea Dumneavoastră prin sesiunile de Vindecare Reconectivă şi Reconectare se poate produce instant, însă acceptarea şi conştientizarea vindecării primite survine fie în timpul sesiunilor, fie ulterior. Frecvenţele Reconective vor continua să lucreze cu Dvs. până la câteva luni după incheierea sesiunilor, iar în cazul Reconectării pentru tot restul vieţii.

Garantăm că spre deosebire de tratamentul medical clasic, Reconectarea şi Vindecarea Reconectivă nu au efecte secundare. De asemenea sunt complementare cu orice medicament, nefiind necesară întreruperea medicaţiei actuale.

Programare rapida Inapoi la meniu

4. Doriţi o reducere sau nu vă permiteţi momentan valoarea Reconectării?

Deşi conform marelui înţelept iluminat Gautama Buddha, sănătatea este cea mai de preţ avuţie, în cazul în care nu vă permiteţi valoare totală a programului dorit, vă recomandăm să cereţi telefonic o singură sesiune de Vindecare Reconectivă în valoare de 80 euro pentru a trăi această experienţă unică. Transformările au loc de la nivele energetice foarte înalte până la nivel fizic astfel încât în general efectele pot fi vizibile chiar de la prima sesiune.

Programare rapida Inapoi la meniu

5. Cum se desfăşoară o sesiune ?

Toate sesiuniile se desfăşoară invididual, 1 la 1, doar Dumneavoastră şi Maestrul Ian Ramon. Sesiunile durează câte 60 de minute şi vor avea loc într-un cabinet terapeutic sau salon de wellness în funcţie de oraş. În timpul sesiunii, veţi sta comod, relaxat(ă) şi întins(ă) pe un pat de masaj iar Maestrul Ian Ramon va efectua activările energetice sau vindecările energetice. Acestea se realizează fără atingerea directă a corpului Dumneavoastră.

Fiecare sesiune include o conversaţie de 15 minute cu Maestrul Ian Ramon, astfel încât să puteţi integra mai bine experienţa Dvs. şi să primiţi informaţii sau răspunsuri la eventualele întrebări pe care le aveţi.

Vindecările Reconective de la distanţa se realizează de la distanţă, durează 60 de minute şi presupun o discuţie cu Maestrul Ian Ramon, înainte şi după sesiune, de aprox 15 minute. În timpul sesiunii, veţi sta comod, relaxat(ă) şi întins(ă) pe un pat, cu telefonul, televizorul sau laptopul închis iar Maestrul Ian Ramon va efectua vindecarea de la distanţă.

Efectul Vindecărilor Reconective de la distanţă este identic cu cel al Vindecărilor Reconective realizate la cabinet faţă în faţă. Distanţa este irelevantă în aceste sesiuni datorită faptului că această transmisie de Energie, Lumină şi Informaţie vindecătoare se efectuează dintr-un plan energetic superior ce transcende limitările dimensiunii corpului fizic, sau a tehnicilor clasice de bioenergie. S-a demonstrat de nenumărate ori cum intensitatea trăirilor, a senzaţiilor persoanelor aflate fizic în cabinet creşte pe măsură ce Maestrul Ramon se distanţează.

Programare rapida Inapoi la meniu

6. Vindecările Reconective vă pot ajuta “prietenii necuvântători” ?

Vindecările Reconective pot ajuta animalele dumneavoastră de companie, indiferent dacă este vorba despre căţei, pisici, papagali sau alţi prieteni necuvântători. Spectrul de Frecvente Reconective va interacţiona cu aceştia aducându-i pe optim identic cu efectul vindecător pe care îl au asupra oamenilor.

Programare rapida Inapoi la meniu

7. Voi putea face şi eu altor persoane Vindecări Reconective sau Reconectari după sesiunile cu Maestrul Ian Ramon? Există vreun curs de pregătire?

În primul rând ca să poţi face Vindecări Reconective sau Reconectarea altor persoane este necesar să treci tu prin experienţa personală de a ţi se face Vindecare Reconectiva sau/şi Reconectarea. Astfel vei deveni mai conştient de ce ai putea să oferi celorlalţi !

În al doilea rând experimentând sesiunile de Vindecare Reconectiva şi Reconectarea vei vindeca la tine aspecte profunde foarte importante şi vei trece la un nou nivel de vibraţie! Şi mai mult vei observa că doar prin prezenţa ta vei avea o influenţă benefică asupra celor din jur! Câteva exemple edificatoare sunt mărturia doamnei Laura (Constanţa, 2014) şi Mariana (Braşov, 2012) pe care le puteţi viziona accesând pagina de mărturii.

Dacă doreşti să faci Vindecarea Reconectiva şi Reconectarea ca profesie, ca să deschizi un cabinet trebuie să faci al doilea pas care înseamnă să parcurgi seminariile de specializare cu Dr. Eric Pearl pentru a avea pregătirea adecvată şi certificarea oficială ca practician.

Programare rapida Inapoi la meniu