Toate mărturiile au fost filmate și publicate doar cu acordul persoanelor!
Multe dintre aceste persoane au vizionat experiențele video de pe această pagină ca și tine, moment în care ne-au spus ulterior la sedințe: „Am vizionat cateva experiente însă mi-am dat seama că fiecare om primește ceva UNIC. Iar mintea mea acceptat că am găsit acest site cu scop benefic mie, simt că este ghidarea sufletului meu și da este momentul să experimenteze cel puțin o ședință. Pur și simplu simt că este ceva benefic, dincolo de ce pot înțelege sau anticipa mental.”

Cu toate că peste 76% din persoane experimentează transformări imediate, cel mai important efect a fost îmbunătățirea calității vieții pe termen lung, efect care a devenit foarte evident în 1-2 ani, pe plan fizic, la servici, în relații cu copii, cu partenera/-ul și în mod special în relație su Sine – a trăi iubirea și pacea cu tine însuți. Vom publica în curând mai multe rezultate după 1-2 ani.)

Astfel la rândul lor aceste persoane chiar s-au bucurat să contribuie prin a împărtăși recunoștința și experiențele lor de transformare pozitivă ca să-i ajute pe semenii lor în cautarea unui nivel mai înalt de sănătate, de energie să ia o decizie mai bună și mai clară. Iata câteva din sute de experiențe profunde și puternic transformatoare din ședințele cu Maestrul Ian Ramon: