“Reconectarea pe înţelesul tuturor” part. II – cu Anne Marie Trifu

 

Te invităm să urmăreşti continuarea emisiunii cu tema “Reconectarea pe înţelesul tuturor”. O nouă emisiune interesantă despre noile frecvenţe Reconective care ne oferă accesul la un potenţial nelimitat de Pace, Bucurie şi echilibru în Viaţa noastră.
 
Invitată În această emisiune soţia Maestrului Ian Ramon, Anne Marie Trifu.
 

Citeşte mai departe şi vizionează emisiunea aici →

Emisiune nouă cu tema “Reconectarea pe înţelesul tuturor” part. I

 

Te invităm să urmăreşti o nouă emisiune captivantă despre noi energii, noile frecvenţe Reconective care ne oferă accesul la un potenţial nelimitat de Pace, Bucurie şi echilibru în Viaţa noastră.

Vezi mărturii despre Reconectarea personală, ce beneficii aduce Reconectarea, cum să le permiţi să intre în viaţa ta în această emisiune “Direct cu Roberto Grosa” – tema din seara aceasta “Reconectarea pe înţelesul tuturor”.
Invitat în emisiune Ian Ramon (Mentor in Training).

Bonus – o scurtă introducere în Cheile lui Enoch, Cartea cunoaşterii – cea care a stârnit o reamintire profundă în Dr. Eric Pearl.

Citeşte mai departe şi vizionează emisiunea aici →

Emisiune interesantă cu Anne Marie Trifu despre Vindecarea Reconectivă la 6TV

 

Vizionează o emisiune interesantă cu Anne Marie Trifu despre Vindecarea Reconectivă la 6TV, realizată de Roberto Grosa.

Pe 18 August 2014, Anne Marie Trifu, soţia mea minunată a fost invitată de Roberto Grosa, să împărtăşească în direct din experienţele ei de la seminariile de Vindecare Reconectivă cu Dr.Eric Pearl din Belgrad 2014, din trările şi rezultatele în urma interacţiunii cu noile frecvenţe reconective.

Te invit sa vizionezi emisiunea şi să auzi o nouă perspectivă asupra efectelor Vindecării Reconective în evoluţia umană. Informaţia prezentată în emisiune s-ar putea să nu fie nouă pentru tine, însă nivelul energetic este unic de fiecare dată şi te poate încărca benefic cu Pace şi Bucurie sau poate primeşti exact răspunsul pe care doreai să-l afli.

Citeşte mai departe şi vizionează emisiunea aici →

Emisiune despre Vindecarea Reconectivă cu Ian Ramon şi Roberto Grosa la 6TV

 

Pe 28 iulie 2014, Maestrul Ian Ramon a fost invitat de Roberto Grosa, practician de Vindecare Reconectivă şi Reconectarea, în emisiunea sa de la 6TV dedicată exclusiv Vindecării Reconective. Informaţia prezentată în emisiune s-ar putea să nu fie nouă pentru tine, însă nivelul energetic este unic de fiecare dată şi te poate încărca benefic cu Pace şi Bucurie sau poate primeşti exact răspunsul pe care doreai să-l afli.

Citeşte mai departe şi vizionează emisiunea aici →